Єпископ Євсевій прийняв участь в урочистостях з нагоди вшанування Зимненської ікони Пресвятої Богородиці

img_170823-24 вересня єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій перебував у Свято-Успенському Святогірському Зимненському ставропігійному жіночому монастирі, де прийняв участь в урочистих Богослужіннях на честь шанованого Зимненського образу Пресвятої Богородиці.

Святкову Всеношну та Божественну Літургію свт. Іоанна Златоуста очолив предстоятель УПЦ Блаженнійший митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Його Блаженству співслужили: намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, митрополит Вінницький і Барський Симеон, митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, архієпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон,  єпископ Семятицький Георгій (Польська Православна Церква), єпископ Бородянський Варсонофій, єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій, єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл, а також духовенство монастиря та гості обителі в священному сані.

Після читання Євангелія митрополит Онуфрій звернувся до вірян зі словом проповіді.

За Божественною Літургією була піднесена молитва за мир в Україні.

По завершенні Богослужіння відбувся Хресний хід з іконою Богородиці.

(274)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *